szeptember
25.
Eufrozina, Kende
EUR: 309.84
USD: 258.42
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Sport

Kiss László maradna az úszóelnökségben
2017. január 13. 20:21


Kiss László továbbra is maradna a Magyar Úszó Szövetség elnökségében, írta meg a Blikk. Kiss két társával együtt a 60-as években megerőszakolt egy 18 éves lányt és nem ez volt az egyetlen erőszakos ügye. A korábbi szövetségi kapitányt az elnökség többi tagjával egyetemben 2016. áprilisában választották meg öt évre és ez egy legitim testület, ezt emelte ki az új elnök Bienerth Gusztáv, aki elmondta, még nem beszélt Kiss Lászlóval.

Bienerth Gusztávot vasárnap választottak meg az úszók új elnökévé. Rögtön munkához is látott. A szövetségben megkezdődött az átadás-átvétel. Bienerth célja a testület modernizálása, átalakítása és hatékonyabbá tétele. Ebben együtt dolgozik majd az elnökséggel, melynek tagja Kiss László is, aki a Blikk információi szerint maradni akar. Bienerth Gusztáv azt mondta, még nem beszélt vele.

„Az Úszó Szövetség elnökségét 2016. áprilisában választották öt évre. Ez egy legitim testület, ennek a testületnek tagja jelenleg Kiss László. Természetesen nekem minden olyan taggal együtt kell tudnom dolgozni, aki az elnökség tagja.” – nyilatkozta Bieberth.

Kerestük Kiss Lászlót is, aki nem akart nyilatkozni. Azt azonban elmondta, hogy eddig nem beszélt senkinek sem a további terveiről és kedden találkozik majd Bienerth Gusztávval, akinek egy megújuló elnökséggel kell majd dolgoznia.

„Volt, aki úgy döntött, hogy nem kívánja ezt a munkát folytatni az én elnökségem alatt. Mindenki fölajánlotta a lemondását gesztusként, hogy megadja a lehetőséget az új elnöknek, hogy kiválassza azt a csapatot, akivel együtt akar dolgozni. Volt, akinek rögtön elfogadtam ezt a felmondási javaslatát.” – mondta Bienerth.

Az elnök neveket nem említett. Azt az egyet viszont elmondta, hogy a szakmai alelnök Sós Csabának nem fogadta el a lemondását, sőt megerősítette a pozíciójában és volt olyan is, akinek azt mondta, hogy térjenek erre vissza 30 nap múlva, addig megismerik egymást munka közben. Megújult, teljes elnöksége a szövetségnek az áprilisi rendes közgyűlés után lesz majd.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld sport úszás Kiss László Bienerth Gusztáv

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírekMŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal