szeptember
22.
Móric
EUR: 308.42
USD: 256.87
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Külföld

Nem nyugodhat békében Gábor Zsazsa
2017. január 5. 20:07


Frédéric von Anhalt herceg kihantolta Gábor Zsazsa hamvait. Legalábbis a német Bild lapnak azt nyilatkozta, hogy a hivatalos temetés után hazavitte az aranyozott urnát. Zsazsa halála óta majdnem egy hónap telt el, de Anhalt herceg még mindig címlapokra kerül. Hol a vagyonról nyilatkozik, hol a temetés körüli bonyodalmakról, most pedig a temetés utáni eseményektől hangos a világsajtó.

Gábor Zsazsa búcsúztatóján úgy 100 ember volt, de Anhalt herceg a szertartás után egyedül indult végső nyugalomra helyezni elhunyt feleségét, a Westwood Village-i temetőbe. Most viszont egy német lapnak azt nyilatkozta, hogy Zsazsa hamvai mégsem a Westwood Village Memorial Parkban vannak, mivel a temetést követően hazavitte magával az aranyozott urnát, mondván nem akarja olyan sírban hagyni Zsazsát, amin még tábla sincs. A névvel ellátott fémlap állítólag még készül, de egy jó ideig eltarthat.

Ugyanakkor az is lehet, hogy ez a hír is csak egy azok közül, amik megjelentek Zsazsa halála óta, és rövidesen már pont az ellenkezőjéről írnak a lapok. Tény, hogy Gábor Zsazsa temetéséről alig lehet valami konkrétumot tudni. Még úgy is, hogy a herceg látszólag szívesen nyilatkozik a témában.

„Egy pletyka terjeng arról hogy Zsazsa búcsúsztatója csak egy média hecc, sok az irigy ember, de hagy mondjak valamit: hát persze hogy az, hiszen ez itt Hollywood, mi ezért vagyunk itt.” – jelentette ki Gábor Zsazsa férje.

A herceg azt állítja magáról, hogy mindent, amit tud, Gábor Zsazsától tanult. Azt is, hogyan bánjon a médiával, hogyan irányítsa, hogyan terelje a figyelmét. Már csak ezért is valószínű, hogy az utóbbi hetek hírverése valóban nem más, mint egy irányított hírverés. Olyasmi, amit Gábor Zsazsa előszeretettel kreált még életében.

„Amikor én beszélek, olyan mintha a feleségem hangja lenne. Ezt csinálom. Ez igazából nem én vagyok. A feleségem beszél. Én vagyok belül, de a száj ami beszél az a feleségemé.” – mondta Frédéric von Anhalt.

Hogy a herceg jó tanítványa-e Zsazsának vagy sem, valószínűleg hamarosan kiderül. Az azonban egészen biztos, hogy Frederic von Anhaltnak korábban, egyedül is jól ment az önmenedzselés. A herceg nem született herceg. A címet egészen egyszerűen megvásárolta. Egészen pontosan, pénzért adoptáltatta magát 1980-ban, Joakim porosz királyi herceg egykori feleségével, Mária Auguszta anhalti hercegnővel. Egy rendőr fiaként született Németországban. Az adoptálás után javasolták neki, hogy eredeti neve helyett, ami a Hans Robert Lichtenberg volt inkább használja a Frederic von Anhalt-ot. Az újdonsült herceget a család többi tagja sosem ismerte el valódi családtagként, a trónra pedig nincs joga.

„Ők azt a fajta vagyont amit a Zsazsa az 50-es 60-as 70-es még a 80-as években is összegyűjtött, sok minden oknál fogva elvesztették.” – nyilatkozta a díva unokatestvére, Gábor József.

A herceg és Zsazsa vagyona már a múlt, mivel szinte minden pénzüket elvesztették az évek során. Zsazsa halála óta folyamatosan küzd, hogy a világsajtó szeme előtt maradjon. Sokan azt mondják, a 73 éves férfi nem tudja elfogadni felesége halálát, és ezért tesz meg mindent azért, hogy beszéljenek róla.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkkülföld gábor zsazsa

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Náci trükkhöz nyúlhat Észak-Korea
Náci módszerekkel élheti túl Észak-Korea az ellene tervezett olajembargót, legalábbis ezt állítja egy londoni...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal