szeptember
20.
Friderika
EUR: 309.3
USD: 258.07
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Krimi

Halálra rázta a csecsemőt
2017. január 10. 19:23


Nyolc év börtönt kapott az a férfi, aki halálra rázta élettársa gyerekét Devecserben. A négy hónapos csecsemő 2 hónap kóma után halt meg a kórházban, agyi ödéma miatt. A gyermek anyját is elítélte a bíróság, mert nem szólt senkinek, hogy az élettársa agresszív, és ő is bántotta gyereket.

Az anya három fiával és élettársával Devecseren lakott. A nő egy anyaotthonból költözött a férfihoz és közösen nevelték a gyerekeket. Rossz körülmények között éltek. A férfi több alkalommal agresszívan viselkedett velük, de a nő nem csinált semmit.

A férfi azt is megtiltotta a neki, hogy a legkisebb, hathónapos fiúnak enni adjon. A nevelőapa egyszer olyan erővel megragadta a kisfiút, hogy eltört az egyik karja és a bordái. A hathónapos kisfiú később azért halt meg, mert a nevelőapa erősen megrázta.

A férfi azt mondta a bíróságon, hogy csak a tudatlansága miatt sérülhetett meg a gyerek halálosan.

„Nekem soha senki nem adott felvilágosítást vagy tanácsot, hogyan kell bánni, hogyan kell foglalkozni egy csecsemővel. Ezt egyáltalán nem mondták, hogy szabad rázni, vagy nem szabad rázni.” – mondta a férfi.

A tárgyalások alatt az is kiderült, hogy a férfi rendszeresen volt agresszív a családjával. Előfordult, hogy az élettársát is megverte a gyerekek előtt. A férfi az egyik vallomásában azt is mondta, hogy a nő is bántotta a gyerekeket, ezt a bíró olvasta fel egy korábbi tárgyaláson.

"Volt, hogy a Viktória ököllel fejbe ütötte a picit, egyébként pedig arról számolt be, hogy a nagyobbik gyerek bántotta, illetve volt olyan, hogy kiesett a babakocsiból.” – közölte Pfeifer Péter, bíró.

A férfi a tárgyaláson azt is elmondta, hogy valóban megrázta a gyereket néha, de csak játékból tette.

„Úgy játszottunk, ezt ő is látta, meg a gyerekek is, hogy ráztam dobáltam lengettem, átpördítettem, de ezt csak mindig jószándékból, szeretetből jóakartból tettem” – közölte a férfi.

A bíróság helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, a férfi 8 évet kapott. A nő pedig 2 évet 5 évre felfüggesztve és elvették tőle a másik két gyerekét.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld krimi csecsemőgyilkosság devecser

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírekMŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal