szeptember
19.
Vilhelmina
EUR: 309.53
USD: 259.26
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Krimi

Enyhítés a kalapácsos gyilkosnak
2017. január 5. 19:35


14 évről 10 évre csökkentette a tompai kalapácsos gyilkos börtönbüntetését a szegedi ítélőtábla. A férfi kalapáccsal verte agyon 30 évvel fiatalabb barátját, majd a holttestet a kertjében elásta. A 17 éves fiú teste 5 hónappal az eltűnése után került elő. A bíróság szerint enyhítő körülmény, hogy az áldozat már nem élt, amikor a gyilkosa elásta.

Egy gödörben találták meg a fiatal fiú holttestét 3 évvel ezelőtt. Gyilkosa 30 évvel idősebb barátja volt, aki brutálisan kalapáccsal végzett a férfival, majd a holttestet a kertjében elásta.

„Szerettem a fiamat, és hát erre került sor, hogy el kell engednem, hát elnézést, hogy sírok, de mást már nem tudok.” – mondta Papp Erzsébet.

A tompai nős férfi homoszexuális fiatalok társaságát kereste. A 17 éves fiúval is barátságot kötött, azonban a két férfi nagyon sokat veszekedett. A gyilkosság napján is összevesztek, majd az idősebb férfi felkapott egy kalapácsot és többször fejbe verte a fiút. A vérző fejű fiatalt a kert hátsó részébe egy gödörhöz húzta, majd eltemette. A gödröt háztartási hulladékkal és hamuval fedte be.

„Tetemkereső kutya által jelzett helyen a rendőrök megtalálták és kihantolták a márciusban eltűnt férfi holttestét.” – nyilatkozta Gál Kristóf, a megyei rendőrség szóvivője.

A fiú holttestére csak 5 hónappal az eltűnése után találtak rá. A meghalt fiú családja akkor a Tényeknek elmondta, hogy a gyilkossággal vádolt férfi a fiuk eltűnése után is megfordult a házban, de nem említette, hogy látta volna a gyereküket.

„Úgy gondoltuk, hogy rendes ember, hogy ezt csinálta volna, azt nem akarjuk elhinni.” – közölte Papp Rozália.

Az 57 éves férfi első fokon 14 év börtönt kapott. Ezt az ítéletet azonban a szegedi ítélőtábla csütörtökön enyhítette.

„Tekintettel az enyhítő körülmények nagy számára, úgy ítélte meg, hogy az első fokon hozott 14 év börtönbüntetés eltúlzottan súlyos volt” – tájékoztatott Bátyi Zoltán, a Szegedi Ítélőtábla sajtótitkára.

Így a férfi büntetését 10 évre csökkentették. Az enyhítés egyik oka az volt, hogy a megölt férfi már halott volt, amikor a kertben elásta a gyilkosa.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld krimi gyilkosság Tompa

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírekMŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal