november
25.
Katalin
EUR: 312.05
USD: 262.91
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Krimi

Tények exkluzív: Evett a rabtársából a börtönben
2016. december 21. 20:04


Kimetszett egy darabot egy rab a cellatársából, majd megette. A Tények információi szerint a visszaeső bűnözőt jelenleg a Kozma utcai Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik. A hatóságok vizsgálják, hogy a férfi beszámítható-e. A nyugalom megzavarására alkalmas téma következik.

Úgy tudjuk, a férfi már többször volt büntetve, a kannibalizmus idején is fegyházbüntetését töltötte a Nagy Ignác utcai börtönben. Jelenleg az elmeállapotát vizsgálják.

„Igazságügyi pszichiáterek, pszichológusok azért vannak, hogy megakadályozzák azt, hogy saját maga és mások ellen forduljon, azaz megvizsgálják azt, hogy beszámítható-e.” – nyilatkozta Makai Gábor, pszichológus.

A Tények információi szerint, a rabtársából bőrt kimetsző férfi nem akar együttműködni az elmegyógyító intézetben lévő szakemberekkel. Úgy tudjuk, nem szólal meg és nem beszél arról, miért követett el ilyen bizarr bűncselekményt. Az indítékról még a szakembereknek is eltér a véleményük.

„Szinte biztos, hogy ez egy bizarr magatartás, aminek a hátterében lehet akár figyelem felhívás is, hogy ő ki akart kerülni a bv falai közül és át akart kerülni az IMEI-be.” – mondta a pszichológus.

Egy kriminálpszichológus szerint, az ilyen fajta agresszió, idegrendszeri problémára utal, azonban véleménye szerint a kannibalizmusnak ebben az esetben erőfitogtatás lehetett az oka.

„Itt valószínűleg az volt, hogy a börtöntársával volt neki valamilyen konfliktusa és egyszerűen meg akarta mutatni, hogy ő az erősebb.” – közölte Bilkei Pál.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfinél megállapítottak-e már elmebetegséget. Úgy tudjuk, a férfi áldozata nem sérült súlyosan. Kerestük az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ők annyit válaszoltak: az említett ügyben a nyomozás folyik, a gyanúsított pedig kényszerintézkedés hatálya alatt áll.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld krimi

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírekMŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal