június
26.
János, Pál
EUR: 324.06
USD: 284.61
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: végignézte - 31 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


Mogyorókrémet lopatott unokájával
2018. december 14. 20:15
Ötéves unokáját vette rá lopásra egy ózdi nagymama. A nő a gyerekekkel ment ki a piacra, de már azzal a szándékkal,...
Összeesett a pályán a focista
2018. november 14. 20:16
Beütötte a mellkasát egy esésnél és elájult meccs közben egy Borsod megyei focista. Szülei is végignézték, hogy mi...
Végignézte, ahogy kivégzik párját
2018. október 25. 19:09
Tovább folytatódott az idei év egyik legkegyetlenebb gyilkosságának tárgyalása. Egy férfit saját háza pincéjében öltek meg összesen 59 kés- és kardszúrással. Az áldozat barátnőjét is bántották, durván megkínozták. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Megverte a nejét, kiugrott az ablakon
2018. október 9. 20:09
Megverte a feleségét, majd kiugrott a hetedik emeletről egy idős férfi Budapesten. A szomszédok próbálták lebeszélni az öngyilkosságról, de ő azt hajtogatta, hogy nem akar börtönbe menni. A lakók szerint a férfi a tragédia előtt sokat ivott. A szomszédokat nagyon megviselte a tragédia, mivel többen végignézték, ahogy végez magával. Feleségét a tragédia után kórházba szállították.
Erőszak lett a randevúból
2018. szeptember 17. 19:42
Randevúnak indult, nemi erőszakká fajult egy férfi és egy fiatal lány találkozója Hajdúsámsonban. A randevúra ugyanis a férfi nem egyedül, hanem unokatestvérével érkezett, ráadásul részegen. A mindössze 16 éves lányt az unokatestvér erőszakolta meg, miközben a másik férfi mindezt végignézte. Most ítélték el őket, máris hallhatják, hány évet kaptak!
Láncfűrésszel támadt testvérére
2018. szeptember 14. 20:10
Láncfűrésszel támadt ikertestvérére egy férfi Gödön. Házat építettek, miközben összevesztek. Ekkor az egyik felkapott egy láncfűrészt és nekiment a testvérének, aki meg is sérült. Az áldozatnak sikerült elmenekülnie, de a felbőszült rokona üldözőbe vette. A csendes kis utcában több szomszéd is végignézte a filmbe illő jelenetet. Az egyik szemtanú nyilatkozott a Tényeknek.
Behajtani tilos miatt verték halálra
2018. szeptember 8. 19:27
Halálra vertek egy embert az éjszaka Badacsonyban. A verekedés azért tört ki, mert egy társaság az autójával a Behajtani tilos!-tábla ellenére oda akart parkolni, ahol fiatalok álldogáltak. A Tényeknek egy szemtanú azt mondta, az áldozatot még akkor is rugdosták, amikor már a földön feküdt. Arra járók megpróbálták újraéleszteni, ráadásul ott volt a barátnője is, aki végignézte a haláltusáját. A támadók el akartak hajtani, de baleset lett belőle.
Bestiális gyilkosok kaszabolták le
2018. augusztus 24. 19:45
Karddal, késekkel végeztek ki egy férfit. A gyilkosok és az áldozat együtt iszogattak Dövényben, majd összevesztek. A...
Gyerekei szeme láttára halt meg
2018. augusztus 3. 21:17
Családapa halt meg abban a balesetben, ami délelőtt történt Szolnok közelében. Két autó frontálisan ütközött egymással. A vétlen kocsiban egy teljes család ült. A sofőr, az édesapa a helyszínen meghalt, a többiek súlyosan megsérültek, van, aki életveszélyesen.
Karjai között halt meg a felesége
2018. július 19. 20:12
Végig kellett néznie éppen szülő felesége halálát annak a férfinak, aki hiába szólt az orvosoknak, hogy a nő nem...
1 2 3 4

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal