július
20.
Illés
EUR: 325.67
USD: 289.46
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: tények este - 863 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 20. 17:31
Magyarországon van a rettegett csantavéri bérgyilkos! A férfi után több országban is hajtóvadászat indult, mindenhol...

2019. július 17. 11:47
VÉGSŐ BÚCSÚ - Családtagjai, barátai, kollégái búcsúztatták Horváth Ádám Kossuth-díjas rendezőt a Farkasréti temetőben, unokája megható szavakkal búcsúzott tőle. – HEGYMÁSZÓHALÁL - Lezuhant és meghalt egy magyar hegymászó a Magas-Tátrában. A férfi több száz métert zuhant, társa végignézte a halálát, gyalog kellett menteni a rossz idő miatt. – TŰZVIHAR - Tízezrek menekültek egy horvát fesztiválról egy pokoli erdőtűz miatt, a buli közepén tört ki a pánik. Világsztárok léptek volna fel, rengeteg magyar jár Pag szigetére nyaralni.
Tények este teljes adás 2019. július 11., csütörtök
2019. július 12. 16:57
MEGRÁZTA - Egyéves kisfiút rázott halálra az áram Nyíregyházán, nem tudták újraéleszteni. Szülei lophatták az áramot, átalakították a berendezést. Ez vezethetett a tragédiához. - ÍTÉLET - Négy ember halt meg egy brutális balesetben, amikor egy részeg férfi áttért a szembesávba, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval. A vétkes sofőr kilenc évet kapott. - VILÁGVÉGE - Turisták haltak meg a Görögországban pusztító viharban. Lakókocsikat és csónakokat borított fel a szél, az üdülőkben nincs víz és áram. Magyarok is átélték az ítéletidőt.
Tények este teljes adás 2019. július 10., szerda
2019. július 11. 17:42
LEESETT - Túrázás közben esett le egy szikláról egy férfi a Róka-hegyi kőbányában. Több mint négy métert zuhant, nem tudott lábra állni. Csak egy speciális kötélpályán tudták lehozni. – LEFOGTÁK - Saját otthonában támadt meg egy idős asszonyt két fiú Szentistvánon. Lefogták és meg is akarták fojtani. Az asszony felismerte az egyiküket, a Tényeknek elmondta a félelmetes részleteket. – ÉLETMENTÉS - Rosszul lett, majd leállt a szíve egy férfinak egy autómosóban Dömsödön. Egy másik sofőr mentette meg az életét, újraélesztette. Azt állítja, hogy a mentőkre egy órát kellett várni.
Tények este teljes adás 2019. július 9., kedd
2019. július 10. 17:07
KUKKOLÓ - Zuhanyzó lányok után leskelődött és videózta őket egy villanyszerelő. Civil rendőrök szorították a falhoz a férfit, amikor elfogták. – GÁZOLÁS - Menekülés közben gázolt el két ellenőrt egy taxishiéna Zamárdiban, a sofőr fesztiválozókra vadászott. Az egyik ellenőrt elütötte, a másikat - aki a taxiba kapaszkodott - métereken át vonszolta. – ELSZABADULT - Kisiklott egy elszabadult mozdony Érden, átszakította az ütközőbakot és egy töltés szélén állt meg. Egy napja a homokos támfal tartja a monstrumot.
Tények este teljes adás 2019. július 8., hétfő
2019. július 9. 17:00
GYÁSZ - Hosszú betegség után, 53 éves korában meghalt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Zenész társai megrendülve emlékeztek rá a Tényeknek. – PUSZTÍTÁS - Fákat csavart ki és házakat is megrongált a vihar többfelé is az országban. Van, ahol meggymag nagyságú jég esett, Békéscsabán szupercella söpört végig. – MAGAMUTOGATÓ - A város főterén, egy szökőkútban szexelt egy férfi és egy nő Győrben. Az sem zavarta őket, hogy többen fényképeztek és videóztak. A környéken élők felháborodtak a szeméremsértés miatt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal