június
27.
László
EUR: 324.11
USD: 284.68
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: késelés - 450 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


Lefejezte barátját, mert ufonak hitte
2018. december 3. 19:21
Földönkívüli szörnynek hitte ivócimboráját, ezért többször belevágta a kést, majd levágta a fejét és a végtagjait egy férfi Avasújvároshegyen. A két férfi pinceszomszéd volt, rendszeresen ittak együtt, most is felöntöttek a garatra. Szóváltásba keveredtek, ebből lett a gyilkosság. A késelő maga hívta ki a rendőröket azzal a mesével, hogy azt hitte barátjáról, hogy földönkívüli, ezért végzett vele. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.
Kórházban tartóztatták le a gyilkost
2018. november 29. 20:01
Felébresztették a mesterséges kómából és a betegágyánál tartóztatták le azt a férfit, aki hétfőn meggyilkolta...
Macskajancsinak hívták, ezért késelt
2018. november 29. 19:12
Macskajancsinak nevezték, ezért rántott kést egy férfi egy budapesti szórakozóhely előtt. Egy másik társaságból tett megjegyzést rá valaki, ezt bosszulta meg azzal, hogy késsel megszurkálta a társaság két tagját. Az egyik áldozat, aki az arcán, a nyakán és a mellkasán is megsérült, életveszélyes állapotba került. A férfi ellen most emeltek vádat, akár 12 évet is kaphat.

Sógornőjétől van gyereke a késelőnek
2018. november 28. 19:21
Kétórás életmentő műtét után mesterséges kómában, lélegeztető-gépen tartották azt a férfit, aki halálra késelt egy fiatal testvérpárt Ózdon. A gyerekek édesanyját szintén megszúrta, őt ugyanebben a kórházban ápolják, ő is majdnem meghalt. A családi tragédia hétfőn történt, állítólag féltékenységből robbant ki. A férfi élettársával akart végezni, de a nő védelmére siettek a gyermekei, ezért végzett velük. Úgy tudjuk, a késelőnek korábban az élettársa testvérétől is született egy gyereke.
Milliókat sikkaszthatott a gyilkos
2018. november 28. 19:17
Gazdasági igazgatóként dolgozott korábban az a 42 éves mátészalkai férfi, akinek az autójában egy fiatal nő holttestét találták. Állítólag 40 millió forintot sikkasztott, ezért bocsátották el a munkahelyéről. Úgy tudjuk, nem voltak anyagi gondjai, korábban egy televíziós vetélkedőn hárommillió forintot is nyert. A férfi mégis megkéselte egy nyíregyházi bolt eladóját, hogy pénzt szerezzen, majd elfogása után egy 21 éves anyuka holttestére bukkantak a kocsija csomagtartójában.
Holttest volt a késelő autójában
2018. november 27. 19:16
Egy 21 éves édesanya holttestére bukkantak a rendőrök annak a férfinak az autójában, aki néhány nappal ezelőtt életveszélyesen megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A fiatal lány teste a kocsi csomagtartójában volt. Az asszonyt a családja november 16-a óta kétségbeesve kereste. Aznap este dolgozni indult, de már nem ért haza. Kislánya már két hete várta haza édesanyját.
Rabolni akart, megkéselte az eladót
2018. november 26. 19:47
Megkéselte egy nyíregyházi bolt eladóját egy munkanélküli férfi, mert pénzt akart szerezni. Végül üres kézzel...
Elvágta gyerekei torkát a férfi
2018. november 26. 19:11
Elképesztő családi dráma történt ma délelőtt: átvágta nevelt fiai torkát egy férfi Ózdon. A 31 éves családfő először a gyerekeket, majd 41 éves élettársát késelte meg. A Tények információi szerint a 16 és 18 éves fiatal a helyszínen meghalt, édesanyjuk életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi ezután magával is végezni akart, de ez nem sikerült neki. Egyelőre nem tudni, miért történt a kegyetlen gyilkosság.
Megkéselte barátját a buszon
2018. november 25. 19:06
Bicskával megszúrta az ismerősét egy férfi a buszon Dejtáron. Ismerték egymást, már akkor vitatkoztak, amikor...
Megkéseltek egy rendőrt Brüsszelben
2018. november 21. 00:15
Megkéseltek egy rendőrt Brüsszelben. Sajtóértesülések szerint a támadó azt kiáltotta, hogy Allah Akbar, ezt a...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal