július
18.
Frigyes
EUR: 325.41
USD: 289.38
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: késelés - 470 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 16. 20:15
Letartóztatták azt a szarvasi férfit, aki egy söröző előtt hasba szúrta a pultos élettársát. A férfi azért kezdett őrjöngeni, mert nem engedték, hogy hitelben igyon. A megkéselt férfit azonnal kórházba vitték, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A késelő kezéből a többi vendég csavarta ki a kést, a kiérkező rendőrök pedig megbilincselték, majd elvitték.

2019. július 13. 19:12
 Hasba szúrtak egy szarvasi férfit egy kocsma előtt. A leszúrt férfi az italozó tulajdonosnőjének a párja, azt nem tudni hogy miért veszett össze a támadójával. A két férfi ordibált, majd a késelő szúrt aztán elmenekült. A mentők a sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba, úgy tudjuk, hogy még mindig az életéért küzd. A támadót a rendőrség őrizetbe vette.
Mosolygott a késelő a bíróságon
2019. július 4. 20:12
A 19 éves fiatal azt állítja, hogy önvédelemből késelte meg a testvérpárt, majdnem megölte őket. A 13. kerületben, Budapesten történt a támadás, a fivérek egyikének gyakorlatilag az egész hasát felvágta, a másikat pedig háromszor hátba szúrta. Egy lerobbant motoron vesztek össze, a bíróság ma döntött a fiatal férfi letartóztatásáról, aki mindeközben többször elmosolyogta magát.
Testvérpárt késelt majdnem halálra
2019. július 2. 20:06
Majdnem halálra késelt egy testvérpárt egy 19 éves férfi Budapesten. Egyikük lerobbant a motorjával, későbbi támadója pedig el akarta azt vinni. Ezen vesztek össze, majd szúrta meg és vágta fel a hasán a fiatal. Ezt hallotta meg a vérző férfi testvére, aki azonnal segíteni akart bátyján, de őt is megszúrta, háromszor is. Az életveszélyesen sérült férfi felesége nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, biztos volt benne, hogy meghal a férje.
Hátba szúrta volt szerelme fiát
2019. június 23. 19:16
Bosszúból szúrta hátba volt szerelme fiát egy 36 éves férfi Üllőn. Miután az asszony szakított a férfivel, veszekedni kezdtek, a nő 17 éves fia megpróbálta békíteni őket, a férfi ekkor egy műanyag késsel hátbaszúrta. A fiút mentőhelikopterrel vitték kórházba. Meg is kellett operálni, mert a műanyag kés szilánkjai a testében maradtak.
Megszurkálta gyerekkori barátnőjét
2019. június 22. 19:09
 Összeszurkálta gyerekkori barátnőjét egy 44 éves nő fényes nappal az utcán a Józsefvárosban, Budapesten. A két nő egy férfin veszett össze. A fiatalabbik többször hátba, és karon szúrta az idősebb nőt, aztán a kést menekülés közben egy kukába dobta. A rendőrök a lakása előtt fogták el. A szomszédok szerint máskor is támadt már késsel a házban lakókra.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal