július
19.
Emília
EUR: 326.58
USD: 290.55
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Címke: gyilkosság - 1854 találat


MIND
CIKKEK
VIDEÓK

Szűrés


2019. július 18. 20:00
Agyonverte és megtaposta testvérét Láziban egy férfi, aki a verés után még lefektette haldokló bátyját az ágyba. Csak reggel vette észre, hogy testvére meghalt. A tragédia azután történt, hogy a fivérek együtt ittak, összevesztek, majd dulakodtak. A fiatalabb testvér ezután az egész házon végigverte bátyját. Tettéért 15 év fegyházat kapott.

2019. július 15. 19:15
Bozótvágó karddal támadt a rendőrökre egy őrjöngő férfi Abdán. Először mentőt hívtak hozzá, de mivel a mentősök nem bírtak vele, kihívták a járőröket. A férfi a karddal fejbe verte az egyiküket, a járőrtársa ezután lőtt rá háromszor. A tajtékzó férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A házban az édesanyjával élt, a helyiek szerint nagyon zárkózott volt.
Rémálmok gyötrik a gyilkos miatt
2019. július 10. 16:24
 Iszonyú fájdalmai vannak a több mint egy éve eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán lányának. A fiatal nőnél az első vizsgálatok szerint reflux alakult ki, és pszichésen is összetört: nyomasztó rémálmok gyötrik. Rendszeresen azt álmodja, hogy édesapjának könyörög: meneküljenek el egy étteremből, ahol ott van az a férfi is, akit az apa megölésével gyanúsítanak.
Ketten ölhették meg a 6 éves lányt
2019. július 10. 16:23
 Nem egy, hanem két ember gyilkolhatta meg Szekszárdon a hat éves Leonettát. Az ügyben a rendőrség eddig egy(!) 19 éves fiú után nyomozott, aki beismerte a bestiális tettet. A gyilkossághoz használt térkövön azonban két embertől származó DNS-t találtak. Éppen ezért egy jogvédő szervezet azt szeretné elérni, hogy a rendőrség nyomozzon tovább az ügyben.
Egyetlen ütéssel végezte ki a férfit
2019. július 9. 16:35
 Akkora erővel vágott arcon egy 67 éves férfit a támadója egy kamera előtt, hogy az idős ember belehalt a sérüléseibe. A tatabányai támadó élettársa és barátja kirabolták az eszméletlen férfit, majd megijedtek, hogy nem tér magához. Mindezt egy irodaház kamerája rögzítette. A három vádlott közül csak egy ismerte el a bűnösségét, ő is csak részben.
Kalapáccsal verte szét a nő fejét
2019. július 6. 19:08
 Rokonai találták meg a házukban holtan azt a 23 éves nőt, akit kalapáccsal vert agyon egy fiatal férfi Budapesten a 18. kerületben. Kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsítható fiú és az áldozat is rokonok voltak. A rendőrök rövid időn belül egy másik, félkész házban fogták el. Úgy tudjuk, éppen megpróbálta elégetni a véres ruháit. Beismerte a gyilkosságot, de azt egyelőre nem tudni, hogy miért ölt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Szűrés:
IDŐVONAL

MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal