január
22.
Vince, Artúr
EUR: 335.53
USD: 302.52
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Hazai termékeket az éttermekbe
2019. december 5. 20:10


A magyar termelők és éttermek séfjeinek találkozója volt Székesfehérváron a harmadik alkalommal megrendezett Piac Konyhája című közös konferencián. A céljuk a kapcsolatteremtés a magyar termelők és a legjobb szakácsok és vendéglősök között. A konferencián vásárt is tartottak, ahol bemutatkozhattak a termelők. A cél, hogy a hazai alapanyagok állandóan jelen legyenek az étlapokon.



Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



belföld magyar termék étterem étlap konyha konferencia szakács vendéglős vásár alapanyag

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Letartóztatták a kunágotai lelkészt
Letartóztatták azt a református lelkészt, akit azzal gyanúsítanak, hogy kiskorúval erőszakoskodott Kunágotán. Másfél évvel...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal