július
9.
Lukrécia
EUR: 355.07
USD: 314.81
Kövessen minket!
Bejelentkezés


Belföld

Kacsamáj és aszú az új különlegesség
2019. február 26. 22:02


Új magyar specialitás került fel az étlapokra. Az étel különlegessége az, hogy tipikusan magyar alapanyagok felhasználásával alkották meg, és a 20 legjobb hazai étterem a saját receptúrája szerint készíti. A különlegességet egy gála keretében mutatták be először, ahol számos éttermet és azok dolgozóit is díjazták.




Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



belföld gasztronómia kacsamáj bor aszú különleges étterem alapanyag recept gála díjazás

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Veszélyes: Fényevő táborokat szervez
A fényevés egy olyan állítólagos képesség, amely szerint kizárólag energiával is táplálkozhat az ember. Ez a módszer...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2020 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal