január
19.
Sára, Márió
EUR: 318.92
USD: 279.8
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Veszélyes lehet a sült krumpli
2017. december 11. 19:46


Veszélyes lehet a sült krumpli, ugyanis a sütés során úgynevezett akrilamid keletkezik, ami akár rákot is okozhat. De akrilamid lehet a lángosban, csipszekben, péksüteményekben, kekszekben, gabonapelyhekben és minden olyan szénhidrátot és fehérjét is tartalmazó termékekben, amit magas hőmérsékleten sütnek. Egy uniós előírás alapján jövő évtől az élelmiszerek akrilamid tartalmát szigorúan ellenőrzik.


Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikk



belföld sült krumpli rákkeltő akrilamid lángos chips keksz péksütemény gabonapehely szénhidrát fehérje unió előírás

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.




További hírek
Megújult budafok-tétényi szakrendelő
Átadták a megújult budafoki szakrendelőt. A Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet széleskörű összefogásnak...







MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2019 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engine



Friss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal