október
22.
Előd
EUR: 308.03
USD: 260.95
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Klapka Györgyöt gyászolja a sztárvilág
2017. január 5. 20:12


Klapka György fiatalon színészetet és balettművészetet tanult, majd ékszerekkel, arannyal, az utóbbi években dióval kereskedett. Többször nősült. Azt vallotta, hogy a siker titka a jó reklám és hogy humorosan kell felfogni az életet. Klapka György halála előtt pár órával a Mokka vendége volt a Tv2-n. Akkor büszkén mesélte, hogy belépett 89. évébe, és azt is mondta: még bírom egy darabig.

Mi utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk! – köszöntötte Demcsák Zsuzsa a Mokkában Klapka Györgyöt.

-Nagyon szépen köszönöm! Reméljük, hogy még egy lesz legalább! – mondta Klapka.

Csütörtökön zárva maradt a legendás üzletember boltja. Az ajtóban egy szál virág és egy gyertya. Klapka Györgyöt gyászolják. Az "aranyemberként" becézett üzletember szerda délután lett rosszul vidéki otthonában.

„Ő mindig egy nagyon kedves, alázatos ember volt, aki úgy jött be minden olyan témában, amikor hívtuk, hogy szívesen, szeretettel beszélt velünk, szeretettel beszélt a stábtagokkal mindenki nagyon kedvelte őt és nagyon megrendített az ő halálának a híre.” – emlékezett az üzletemberre Demcsák Zsusza.

Klapka György nem rég megünnepelt 88. születésnapjáról beszélt a műsörvezető párosnak.

„Én is énekeltem, ezért vagyok berekedve” – mondta Klapka.

Nyertes Zsuzsával énekeltek. A színésznővel a közel múltban lettek jó barátok.

„Három évvel ezelőtt feleségül vette Máriát, és akkor felkért engem, hogy én legyek az anyakönyvezető, tanuljam meg az anyakönyvezetői tisztséget, mivel Magyarországon vasárnap nem adnak össze házaspárokat. Ő nekik pedig vasárnap kellett lennie a bulinak, akkora volt lefoglalva a helyszín.” – mesélte Nyertes Zsuzsa.

Mária az ötödik feleség, akiről Klapka György korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szereti az újságírókat ezért nem is szerette, ha fotózzák. A médiasztár üzletember fiatalon színészetet és balettművészetet tanult, majd az üzleti életben építette tovább karrierjét. Ékszerekkel, arannyal foglalkozott, aztán dióval kereskedett. A biznisz mellett a konyhában is megállta a helyét. Néhány éve Somával szerepelt a Hal a tortánban.

„Megajándékozott bennünket azzal, hogy még a dióföldjére, vidékre is ki vitt, még traktorra is ülhettem. Úgy emlékszem rá, aki az az ember, aki grandiózus, aki szeretett adni. Kapni is szeretett, mert cserébe figyelmet kért. Azt szerette, hogy ha róla van szó.” – nyilatkozta Spitzer Gyöngyi „Soma”.

A zálogházas üzletember életében mindig is a nők álltak a középpontban és ezt büszkén vállalta is, ötször nősült.

„Szerette, hogyha kérdezgetjük a sok-sok feleségről, hogy egymással az asszonykák hogy jöttek ki, hogy hogy tudta ezt kézben tartani, azért neki köztudottan volt egy olyan időszaka, amikor több feleség, több nő, több asszonyka, akár még egy ágyban is, nemhogy egy élettérben, és ő erről végtelen természetességgel és könnyedséggel beszélt, ami nekem nagyon szimpatikus.” – mondta Soma.

Első házassága két évig tartott. Második házassága már hosszabb volt, tizenegy évig tartott. Harmadik házassága csupán egy hónapig tartott. Akkor már Mary Zsuzsi is jelen volt az életében. Zsuzsival 24 évet éltek házasságban. Négy gyerekük született.

„Együttélésünk alatt volt, olyan hatszor vagy nyolcszor halálosan szerelmes. Másba, mindig másba. Ez borzasztó nagy probléma. Akkor borzasztó nehéz volt elviselni, mert mikor ettem kiment a konyhából.” – mesélte korábban Klapka, aki mindig is imádta a nőket. Ezt soha nem is tagadta.

„Van egy ilyen mondás, hogy csak az impotens ember hűséges.” – jelentette ki az üzletember.

Mary Zsuzsival 24 évig tartott házasságuk. Válásuk után is szoros kapcsolatban voltak. A tragikusan elhunyt színésznő halála megviselte Klapka Györgyöt, akinek az utolsó esküvője 2014-ben volt. A kalandos életű üzletember közeli barátaival ünnepelte születésnapját - mondja Nyertes Zsuzsa könnyes szemmel.

„Nagyon nagy örömet szereztem neki, meg nekem is nagyon jó érzés volt, hogy örömet szerezhettem, úgy nekem ezentúl a karácsony valószínűleg a szeretet mellett egy könnycsepp lesz a Gyuri emlékére.” – érzékenyült el Nyertes Zsuzsa.

Klapka György mindig azt mondta, a sikerének receptje a jó reklám és a jó a humor.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld elhunyt klapka györgy

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Zaklatással vádolják a rendezőt
Hollywood után, nálunk is tovább dagad itthon is a zaklatás-botrány. Sárosdi Lilla megnevezte 20 évvel ezelőtti...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal