november
23.
Kelemen, Klementina
EUR: 313.36
USD: 266.53
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Megverhették a kórházban a nőt
2017. január 5. 19:18


Megverték az édesanyját a mezőtúri kórházban - ezt állítja egy férfi, aki szerint a 83 éves asszony az őt ért traumába halt bele még december közepén. Érrendszeri problémák miatt október óta kezelték ott, a fia azt mondja, mindig újabb kék-zöld foltokat talált az édesanyja kezén, lábán, gyakran az arcán is. Halála előtt a család tudta nélkül átszállították őt Szolnokra, ahol rövid idő múlva meghalt. A család perelni akarja a mezőtúri kórházat, mert szerintük nem bántak megfelelően az asszonnyal.

„Nagy a gyanúm, hogy a folyamatos verés vagy erőszakos hozzáállás végett halt meg gyakorlatilag amit már nem bírt elviselni.” – nyilatkozta Ványai Zoltán.
A 83 éves nő október óta feküdt az egyik kelet-magyarországi kórházban. Fulladásos panaszokkal és érrendszeri problémákkal feküdt be a mezőtúri kórházban.

„Minden héten találtam rajta új kék zöld foltokat.” – mondta a nő fia, aki a Tényeknek azt nyilatkozta, hogy édesanyjával kezdetben minden rendben volt. A kórház a családdal már azt is megbeszélte, hogy hazavihetik az asszonyt.

Azt is elmesélte, hogy az édesanyjukon egyre több alkalommal vettek észre bántalmazásra utaló nyomokat.

„A végére gyakorlatilag már úgy nézett ki, mint aki legurult a hegyoldalról” – közölte Ványai Zoltán.

A nő családja szerette volna, ha édesanyjukat haza tudják vinni a karácsonyi ünnepekre. Erre azonban már nem kerülhetett sor

„Rejtélyes módon leesett a rácsos ágyról. Nem tudjuk hogyan mikor” – jelentette ki a nő fia.
A férfi szerint ugyanis őket nem tájékoztatták a balesetről. Csak később, miután az édesanyjukat átszállították a szolnoki kórházba akkor tudták meg mi történt. A 83 éves nőt a fia szerint papírok nélkül vitték át a szolnoki kórházba.

„Valószínűleg megalázták, esetleg azért mert félt tőlük, mert hogy egyszer előfordult, aztán meg csak így bírtak vele.” – nyilatkozta Ványai Zoltán.

A szolnoki kórházban a 83 éves nő meghalt. A nő fia szerint a szolnoki kórház már feljelentést tett az ügyben, de a család is perelni szeretné a mezőtúri kórházat.

Kerestük a mezőtúri kórházat is az ügy kapcsán. Az igazgatónő azt a tájékoztatást adta, hogy a kórház dolgozói mindent megtesznek azért, hogy a betegek a lehető legjobb ellátást kapják. A kórházban történt belső vizsgálat eredménye is ezt igazolta. Ezért a család vádjait elutasítják és a kórház jó hírének megsértése miatt jogi útra terelik az ügyet.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld kórház

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Zebrán ütötték el a férfit
Zebrán gázoltak el egy gyalogost Sopronban, súlyosan megsérült. Az autós épp kanyarodott ki a körforgalomból,...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal