november
23.
Kelemen, Klementina
EUR: 313.36
USD: 266.53
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Letérdepelt a bíró előtt a gyilkos
2017. január 4. 19:15


Letérdepelt a bíróság előtt, és zokogva azt bizonygatta, hogy nem tervezte el előre, hogy megöli az élettársát és megerőszakolja annak kishúgát. A férfi két éve Derecske határában először megerőszakolta, majd összeszurkálta élettárását, ezután pedig a nő kishúgát is megerőszakolta. A férfi néhány hónapja exkluzív interjút adott a Tényeknek. Azt mondta, mindent megbánt, és megölt élettársa mindig vele van. A megrázó téma megzavarhatja érzékenyebb nézőink nyugalmát.

A gyilkoság után egy babán mutatta meg a férfi, hogy szurkálta össze élettársát. A férfi előtte meg is erőszakolta a nőt. A gyilkosságnál ott volt a nő 12 éves kishúga is, a férfi őt is megerőszakolta.

„Éjjel-nappal velem van, mintha bent lenne velem a zárkában, mintha ott lenne velem, látom.” – mondta korábban a Tényeknek tavaly októberben Mezei Sándor.


A férfi exkluzív interjút a Tényeknek. Arról beszélt, hogy mindent megbánt, s felidézte a nő utolsó pillanatait mielőtt meghalt.


„Még annyit tudott mondani, hogy szerettem a kisfiamat, téged, a kislányomat és akkor oldalra fordult.” – nyilatkozta a férfi.


A nő ezután meghalt, a férfi pedig a pocsaji rendőrség elé hajtott a holttesttel és feladta magát. Tavaly első fokon életfogytig tartó fegyházra ítélték, amiből leghamarabb 35 év múlva szabadulhat. Az ügyészség azért fellebbezett, hogy a férfit soha ne engedhessék szabadon, a férfi pedig enyhébb büntetésért. A Debreceni Ítélőtáblán az utolsó szó jogán többször elsírta magát, és még le is térdepelt, hogy ezzel bizonyítsa, a gyilkosságot nem tervezte el.

„Letérdepelek önök előtt, soha az életemben nem terveltem ki, nem akartam, nem akartam én őt, nekem soha nem volt gondolatom, hogy őt bántsam.” – sírta el magát a férfi, aki valószínűleg ezzel szerette volna elérni, hogy az ítélőtábla enyhébb büntetést szabjon ki.

Az ítéleten viszont nem változtattak. A férfi élete végéig fegyházba kerül, de nem zárták ki, hogy egyszer kiengedjék. Erről leghamarabb 35 év múlva döntenek. A meggyilkolt lány anyja elégedett volt az ítélettel.

„Nem kellett volna megölni a lányomat, a kislányomat megerőszakolni, és akkor most nem a börtönbe lenne, hanem kint lenne a szabadba, így megérdemelte.” – nyilatkozta Varga Anikó.

A férfi rokonai viszont túl szigorúnak találták a büntetést.

„Amilyen kegyetlenséget, szigorítást rajta kiszabtak, ez nem fedi a valóságot.” – mondta az elítélt egyik hozzátartozója.

A férfinek a meggyilkolt élettársától két gyereke született, őket a férfi nővérénél helyezték el.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld belföld krimi

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Lesből vadásznak a gyorshajtókra
Sunyi dolog. Ezt mondták az autósok arról a rendőrről, aki egy hirdetőtábla mögött megbújva mért sebességet Miskolc...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal