szeptember
19.
Vilhelmina
EUR: 309.53
USD: 259.26
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Szenteste napján szúrta le élettársát
2016. december 25. 19:15


A szeretője szeme láttára szúrhatta le az élettársát szenteste előtti délelőtt egy 54 éves nő Budapesten. A szomszédok azt mondják hárman éltek együtt, és a pár rengeteget veszekedett korábban is, főleg, hogyha ittak. Ráadásul a férfi rendszeresen verte a nőt, aki azonban mégsem hagyta el.

A pár valószínűleg vitatkozott a gyilkosság előtt.

„Mindig a pián volt a balhé, verekedtek. Gondolom az is közrejátszott, hogy hárman voltak ebbe a kapcsolatba.” – mesélte az egyik szomszéd, aki szerint nyílt titok volt, hogy a nő és a másik férfi együtt vannak. Olyannyira, hogy a férfi velük is élt.

„Őt bevitték kihallgatni, mert ő pont itt volt a gyilkosság alatt.” – mondta a Tényeknek nyilatkozó nő.
A szomszédok úgy tudják, a gyilkosság után a férfi és a nő szólt a mentőknek arról, hogy mi történt.

„Azt tudjuk, hogy kimentek ide a nyilvános fülkébe és ismeretlen bejelentőként tették egy bejelentést, hogy van itt a Kinizsi utcában egy leszúrt, szúrt sérült. És mondom, mire kiértek a mentők, egy órája halott volt.” – nyilatkozta a szomszéd.

A nő valószínűleg fel sem fogta a gyilkosság pillanatában, hogy mit tett.

„Pont a szomszédasszonyom mesélte, hogy ő jött befelé és látta pont a holttestet, és mutatta neki a Zsuzsi nyugodtan, hogy menjen tovább. Utána, mikor jöttek a rendőrök, akkor utána kezdte el felfogni, hogy mi történt, mert sírt, hogy úr isten, meghalt a Laci, úgyhogy szerintem... meg ugye ittas állapotba voltak.” – elevenítette fel a történteket a szomszéd.

A házban mindenkit megdöbbentett a gyilkosság. Úgy tudják, a nő csak egyszer szúrt.

„Egyszer, de az… most azt nem tudom, mert beszéltem a testvérével, ő azt mondta, hogy hátba, de elvileg szívbe. Most ez így nem tudom, hogy hátba szúrták vagy szívbe.” – közölte a ház lakója.
Az 54 éves nő sokszor panaszkodott a szomszédoknak, hogy az élettásra bántalmazza. Többször össze is verekedtek.
A pszichológus szerint egy törékeny nő is képes elkövetni gyilkosságot.
„A kegyetlenség csírája ott van a nőben is és a férfiban egyaránt. Viszont a nők a gyilkosság hátterében, ha gyilkolnak, nem jeleni meg szexuális erőszak. Sokkal inkább hirtelen felindulásból, vagy haszonelvből követik el.” – közölte Makai Gábor, pszichológus.

Az 54 éves nőt a rendőrök kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását. Úgy tudjuk, hogy a nő a kihallgatáson beismerte a tettét.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld belföld krimi

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Megéri tanulni Magyarországon
Megszűnt a diplomás munkanélküliség - mondta Palkovics László. Szerinte, aki lediplomázott és dolgozni akar, el tud...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal