szeptember
25.
Eufrozina, Kende
EUR: 309.84
USD: 258.42
Kövessen minket!
Bejelentkezés

Belföld

Gyerekkorában felakasztósdit játszott az öccsével a balástyai rém
2016. december 6. 19:56


Gyerekkorában felakasztósdit játszott az öccsével, s legalább öt nővel végzett a balástyai rémként elhíresült férfi. Legalábbis ezt mondják róla a helyiek. A férfi hétfőn felakasztotta magát egy cellatársával együtt a szegedi Csillag Börtönben, rabtársa Gyálaréten írtotta ki a saját családját... Elmentünk Balástyára, az öngyilkos gyilkos áldozatainak családtagjai közül sokan nem élnek már, de a helyiek emlékeznek. Jóra alig, rosszra annál inkább...

Az árubeszerzőként is dolgozó férfi Balástya külterületén, egy tanyán, mezőgazdasági munkákból élt. Már 18 évesen is volt börtönben nemi erőszakért. Erről nem szívesen beszélnek a helyiek.

„Épphogy nagykorú lett, tehát 18 évesen volt bent, most nem tudom napra pontosan. Nemi erőszakért volt lecsukva 27 hónapot és onnan, annak a következtében alakult ki nála mondjuk egy, szépen mondva egy szexuális aberráció.” – nyilatkozta egy helyi férfi.

Palotás Ibolya egy italozó tulajdonosa, a balástyai sorozatgyilkost is ismerte. Meglepő részleteket tud a férfiról, gyermekkoráról.

„Gyerekkorukban játszottak, igazából akkor is a saját testvérét fölakasztotta, majdnem meghalt a testvére. Játékból, véletlen, azt játszották, hogy egymást felakasztották.” – mesélte Ibolya.

A balástyai rém első áldozatának édesapja nem tud felejteni. Almásy István lánya elvesztése után, orvosa tanácsára kezdett festeni, egészségi állapota mégis megromlott.

„Megfogták vallatták, hogy mi történt, és akkor ő szép lassan 1, 2, 3, 4, 5, 6 lányt vallott be de a bíróság csak négyet fogadott el.” – mesélte az áldozat apja.

A nyomozók az egyik áldozatra markolóval találtak rá. A férfi elásta áldozatait. Egyikük édesapja a legvégsőkig reménykedett.

„Addig mindig bíztam benne hogy él a lányom, de mikor a motor meglett akkor már nem bíztam” – sírta el magát Sztaka Dezső.

A rém nyilvános fülkékből hívta becserkészett áldozatait találkozókra. Egy falugyűlésen egy nyomozó vonta kérdőre, miért beszél annyit fülkékből, mire Szabó felcsattant, akkor terelődött rá a gyanú. Tisztes anyukák és apukák vesztették el lányaikat, családok mentek tönkre. Talán ennek a terhét nem viselte tovább a sorozatgyilkos.

„Gondoltuk, hogy külföldre vitte valaki vagy nem is tudom, még el se tudom hinni, míg élek nem tudok ebbe belenyugodni” – mondta Jéga Szabó Rózsa, egy másik áldozat nagymamája.

Szabót cellatársa, Miklósi Viktor is követte a halálba. A gyálaréti férfi családtagjait gyilkolta meg, a hozzátartozói hallgatnak. Hétfőn reggel 2 olyan ember halt meg a börtönben, aki 6 másik életét biztos kioltotta.Kommentek

Mások ezeket is megnézték

Még több videó és cikkbelföld Balástya balástyai rém

Kövesse csak az Önt érdeklő témákat! A + jelre klikkelve felveheti az adott témát a követett témák közé. Ettől kezdve bárhol az oldalunkon a „Követett témák”-ra klikkel, ott már csak az Önt érdeklő tartalmakat látja majd.
További hírek
Szíven szúrta szerelmét, elítélték
Nem akarta, hogy másé legyen - ezért szíven szúrta volt élettársát egy szolnoki férfi. Mint kiderült, szakításuk...MŰSORÚJSÁG    
Most
Később

© 2017 TV2 Zrt.
A tények.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség


Powered by Neoport Core CMS engineFriss Népszerű Követett
Friss Legnépszerűbb Követett Közelben Időjárás
Hagyományos Hírtérkép Idővonal